Om Fagutvalget ØI

Hvem er vi?

Fagutvalget ved Økonomisk institutt på Universitet i Oslo er samfunnsøkonomistudentenes demokratisk valgte interesseorgan. Vi taler økonomistudentenes sak på både institutt- og fakultetsnivå. Dessuten kan studentene, gjennom oss, møte fremtredende forskere og fagfolk både fra offentlige instanser og næringslivet, samt potensielle fremtidige arbeidsgivere og politikere. Utvalget består av ti representanter som alle sitter ett semester, men kan stille til gjenvalg et senere semester.

Våre hovedoppgaver

– Være studentenes tillitsvalgte: Vi arbeider for kontinuerlig forbedring av studiene og for å bedre økonomistudentenes hverdag. Vi representerer studentene både på instituttnivå og fakultetsnivå.

– Studentvelferd: Vi arrangerer en rekke arrangementer, det er da snakk om faglige og jobbrelaterte, samt enkelte sosiale.

Treffetider

Høsten 2014 holdes møtene hhv. annenhver tirsdag kl 18.00 oppe i pauserommet i 12 etg. på Eilert Sundts hus. Er det noe du vil ta opp med oss er det tillatt å komme på våre møter, men det bør sies ifra på forhånd.  Vi vil gjerne høre fra deg hvis du har innspill i form av ris eller ros, eller hvis du sitter inne med et spørsmål eller to.

Vi kan nås på «fagutvalget.econ.uio@gmail.com» og «fagutvalget@econ.uio.no». Vi foretrukker å bli kontaktet på den førstnevnte e-postaddressen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s